Cu totii suntem sau vrem sa fim fermecati de magia pasilor de dans impletiti cu magia muzicii și a starii de bine pe care aceste doua arte reușesc, așa cum numai ele știu, sa ne-o induca atunci cand ne lasam conduși de ele.

Asta iși propune și proiectul intitulat ECSTATIC DANCE, in cadrul unui eveniment care se va desfașura vinerea aceasta la Pitești, de la ora 18:00

Vinerea asta, ne adunăm pe ringul de dans pentru încă o călătorie, prin dans, către noi dimensiuni ale sinelui, care ne cer a fi explorate. Începem seara curând după ora 18:00, cu un cerc, la care vei afla tot ce ai nevoie să știi despre Ecstatic Dance și la ce te poți aștepta în următoarele 3 ore. Timpul până la ora 19:00 este rezervat încălzirii, o parte menită să ne ajute să intrăm mai bine în contact cu corpul, să devenim mai familiari cu spațiul și să ne acomodăm cu cei cu care vom împărtăși această călătorie.

Încălzirea și cercurile vor fi facilitate de Cynthia Canela, inițiatoare și organizatoare Ecstatic Dance Bucharest, un proiect pe care continuă să îl crească cu pasiune și devotament din 2015 și care a adunat peste 70 de evenimente, o comunitate înfloritoare de dansatori, precum și contribuțiile a numeroși DJ internaționali apreciați și DJ locali promițători, muzicieni și oameni creativi dintr-o diversitate de medii.

Exercițiile pe care ni le propune Cynthia în minutele dinaintea dansului sunt inspirate din încălzirile susținute de invitații Ecstatic Dance de la București, precum și din clasele de yoga pe care le predă de două ori pe săptămână.
Cu sângele pus în mișcare, fluiditate în articulații, acceptare în priviri și intenție plantată ca o sămânță în solul nerăbdător al ringului de dans, ne pregătim să lăsăm muzica lui DJ Yarun Dee să ne deschidă inimile și de-acolo să izvorască, în mișcare, tot ce trăiește în noi cu pasiune
.”, se arata in comunicatul evenimentului.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here