Astăzi, începând cu ora 16:00, la București, a avut loc Consiliul Național al Partidului Național Liberal, eveniment considerat ca fiind cea mai importantă întâlnire a liberalilor înaintea începerii campaniei pentru alegerile prezidențiale.

La invitaţia președintelui PNL, Ludovic Orban, alături de cei peste 3500 de liberali, a fost și președintele României, Klaus Johnnis.

Pe ordinea de zi a evenimentului s-au aflat: aprobarea fuziunii dintre Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT) și Partidul Naţional Liberal, prezentarea bilanțului politic al conducerii PNL și alegerea unui prim-vicepreşedinte al PNL.

Prezentă la eveniment a fost și delegația PNL Argeș în frunte cu Adrian Miuțescu, președintele filialei. Acesta a ținut să îl felicite pe Rareș Bogdan pentru funcția de prim-vicepreședinte al partidului, funcție validată în cadrul Consiliului.

„Vreau să-mi permiteţi să fac o plecăciune în faţa celor peste 200.000 de membri şi a celor peste 2,5 milioane de români care ne-au acordat votul, astfel încât am devenit partidul numărul unu al României”, a spus Rareș Bogdan în fața Consiliului.

Totodată, el le-a cerut membrilor PNL sa nu primească în partid aleși locali ai PSD.

„Ferecaţi uşile PNL pentru orice ales local al PSD. Îi vom zdrobi, sunt dezorientaţi, sunt îngenuncheaţi. (…) Nu aveţi ce să vorbiţi cu ei, zdrobiţi-i în alegeri, nu îi aduceţi în casa noastră!”, a spus Rareş Bogdan.

În cadrul Consiliului Național al Liberalilor, a fost aprobată și fuziunea dintre Partidul Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) şi PNL, în acest sens preşedintele PACT, Sebastian Burduja, devenind vicepreşedinte PNL.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here