Echipa de handbal feminin a CS Dacia Mioveni va întâlni rivala argeșeană din seria C, a Diviziei A, echipa FC Argeș – Pitești, în etapa a VIII-a, a returului campionatului.
Derby-ul argeșean din Campionalul Național de Handbal Feminin va avea loc duminică, 3 martie, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor din Pitești.
Diferența din clasament între cele două echipe este de trei locuri, CS Dacia Mioveni fiind lider al grupei cu 49 de puncte, în timp ce echipa de handbal a FC Argeș ocupă locul 4, la o diferență de 13 puncte.
Ultima întâlnire dintre cele două echipe s-a jucat în data de 10 ianuarie , cu FC Argeș în postura de gazdă și s-a terminat cu scorul de 15-27 în favoarea echipei din Mioveni.
Intrarea este liberă, iar suporterii sunt așteptați în număr cât mai mare.

Facebook Comments
Articolul precedentCu sau fără aliați, PNȚCD va participa la alegerile europarlamentare (video)
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here