Liderul țărăniștilor argeșeni, Gheorghe Dinescu, a prezentat în conferința de presă care a avut loc astăzi impresiile sale legate de comemorarea ilustrului om politic Iuliu Maniu, eveniment care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Dinescu regretă că, la Pitești, unde a existat un centru de detenție și de tortură studiat la unele dintre cele mai mari universități din lume, nu există un muzeu pe măsură, unul care să aducă, de ce nu?, turiști și, implicit bani, așa cum se întâmplă și cu lagăre cunoscute din lume și, mai nou, din România.

,,Dacă nu aveam edili aduși cu rata, ci piteșteni adevărați, în acest moment aveam și noi un adevărat muzeu al Experimentului Pitești. La închisoarea de aici s-au petrecut lucruri crunte, puțin cunoscute de către piteșteni, asta din cauza proastei administrații pe care a avut-o orașul” a declarat Dinescu.

Mai jos, puteți urmări mai multe declarații pe această temă:

Facebook Comments
Articolul precedentLa Mioveni, impozitele și taxele locale pot fi achitate și online
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here