Aflu siderat de intenția liberalilor din Consiliul Local Pitești de a vota împotriva prelungirii contractului de chirie pentru sediul filialei argeșene a Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat. După cum știți și dumneavoastră, atât PNL, cât și PNȚCD sunt singurele partide istorice care au rămas, încă, pe eșicherul politic românesc! Sincer, mi-aș fi dorit ca aceste partide să rămână puncte de rezistență împotriva abuzurilor făcute de către partidele provenite din fostul FSN! M-am înșelat!

Din păcate, tocmai oamenii cu care ar fi trebuit să ne aflăm în aceeași tabără ne-au băgat cuțitul în spate! Consilierii locali de la PNL, în frunte cu Narcis Sofianu, sunt de părere că țărăniștii argeșeni trebuie să rămână în stradă, nedorind prelungirea contractului de închiriere pentru sediul  nostru din strada GeneralCristescu, numărul 2! Și, cine sunt ăia care ne vor în stradă? Liberalii argeșeni, care au nu mai puțin de 3 sedii, toate trei parte  a patrimoniului Municipiului Pitești. Sofianu motivează că nu am fi partid parlamentar! Se înșală, în ultimele legislaturi, PNȚCD a avut reprezentanți atât în Parlament, cât și în consiliile locale!

Nu aș vrea să cred că domnii liberali de la Pitești, în  frunte cu Sofianu, ar fi frustrați! De ce ar fi? Că, în calitate de autointitulați lideri ai opoziției, nu au avut mai mult de câteva procente la alegerile locale pentru Primăria Pitești? Să cred că Sofianu este frustrat că l-a bătut la popularitate până și un fost milițian? Să cred că Sofianu ne urăște deoarece este un etern necunoscut în Pitești, iar opoziția pe care o face în Consiliul Local este ca și inexistentă? Săracul!

Scriu aceste rânduri nu neapărat pentru că reprezint un partid istoric, ci pentru că, în ultimele luni, m-am săturat să văd și să suport nesimțirea acelora care ar fi trebuit să fie alături de noi, ca reprezentanți ai unui partid istoric! Spun domnii liberali de la Pitești că PNTCD Argeș nu ar mai reprezenta mare lucru, de parcă Sofianu, uitându-ne cu atenție la el, e Brătianu în persoană, nici nu seamănă cu un vânzător de cartofi din piață așa demn de încredere încât te uiți de două ori la cântar!

Rușine, peneliștilor! Liberalii adevărați au murit demult!

Gheorghe Dinescu, președintele PNȚCD Argeș

Facebook Comments
Articolul precedentAccident de circulație care se putea termina tragic, la Poiana Lacului
Articolul următorFAZA ZILEI:Inalta tradare!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here