Procurorul din cadrul Direcției Naționale Anticorupție a cerut pentru președintele PSD Liviu Dragnea pedeapsa cu închisoarea, acesta urmând să execute șapte ani și jumătate fiind acuzat în procesul angajărilor fictive din cadrul DGASPC Teleorman. La Curtea de Casație și Justiție este dezbătut astăzi ultimul termen din procesul în  care este implicat președintele PSD, acesta fiind acuzat de instigare la abuz în servici, mai exact faptul că a angajat două membre PSD în cadrul DGASPC Teleorman.

În dosarul cunoscut sub numele de „Bombonica”, Liviu Dragnea nu numai că este acuzat de instigare la abuz în serviciu, pe lângă adăugându-se și acuzația de instigare la fals intelectual.

Astăzi  se desfășoară la Curtea Supremă ultima înfățișare din dosarul mai sus menționat. În dosar este arătat clar faptul că Bombonica Dragnea nu a făcut nici un demers în a le sancționa pe cele două angajate pe care le avea în subordine, acestea primind venituri salariale mult peste cât li s-ar fi cuvenit.

Fosta doamnă Dragnea nu a dorit să facă vreo declarație pentru DNA. Din declarațiile mai multor angajați dar și foști angajați, din cadrul DGASPC Teleorman, reiese faptul că cei doi au săvârșit faptele mai sus menționate în dosarul a cărui ultimă înfățișare are loc astăzi.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here