Se pare că, de data aceasta, stimabilului cel cu mustață, asemănat nu de puține ori cu personajul Mitică Chirpici, din episoadele cu „Leana și Costel”, semnate „VACANȚA MARE”, i s-a cam înfundat binișor de data aceasta: de la guvernare, pleacă la închisoare!

A primit nici mai mult, nici mai puțin de… 3 ani și 6 luni cu executare, sentința fiind definitivă. Potivit surselor, Completul format din 5 judecători a menținut sentința pe care o dăduse prima instanță, apelul lui Dragnea fiind admis doare pe latura civilă, de aici fiindu-i scăzut numai prejudiciul pe care acesta îl are de plătit.

Dintre cei 5 judecători din Complet, 4 au spus „DA” pentru condamnare. Cel de-al 5-lea judecător, însă, a fost de părere că procsul ar trebui totuși rejudecat,ținând cont și de spusele apărătorilor lui Liviu Dragnea, pe motiv de ielegalitate a Completului format din 3 judecători ai primei instanțe.

Un cuvânt de spus, asupra acestor aspecte, îl are de spus și CCR.

În perioada care urmează, vor fi scrise mandatele pentru executarea pedepsei și vor fi transmise Tribunalului București, urmând ca acesta, în calitate de instanță de executare, să facă oficiile către Poliție, ofițerii din cadrul acesteia fiind cei care le vor pune în aplicare.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here