Home Politic Echipă nouă la Tinerii Conservatori Câmpulung Muscel

Echipă nouă la Tinerii Conservatori Câmpulung Muscel

de Dan Badea
45 vizualizări

Marţi seară, sediul PC din Câmpulung Muscel a găzduit Conferinţa Locală a Tinerilor Conservatori, în prezenţa dlor Adrian Bughiu şi Codruţ Matei, Preşedintele TC Argeş, respectiv Preşedintele TC Piteşti.

Astfel, 28 de participanţi, în marea lor majoritate proveniţi de la O.T.R.M., au ales în unanimitate un nou preşedinte al Tinerilor Conservatori, în persoana dlui Florin Puiu. Născut în Câmpulung Muscel, acesta are 33 de ani, este de profesie tehnolog şi este pasionat de politică cu care cochetează de mai mulţi ani. „Am decis alături de un nucleu bine închegat de tineri cu iniţiativa, că este timpul să ne implicăm cu adevărat în viaţă activă a orăşelului nostru, uitat de lume. Nu ne-am propus să schimbăm lumea, dar, sunt convins că împreună cu filiala judeţeană a TC şi sprijiniţi de către dl. Manuel Zenovie, Preşedintele PC Câmpulung Muscel, suntem capabil să facem lucruri cu adevărat utile. Timpul va demonstra că nu aruncăm vorbe în vânt”, a declarat proaspătul preşedinte. În sprijinul acestuia, a fost ales un Birou Executiv format din 7 membri cu funcţii de execuţie:

–      Jugănaru Claudiu – Vicepreşedinte Organizatoric

–      Slăninoiu Vasile – Vicepreşedinte Propagandă

–      Anisimov Sorin– Vicepreşedinte Social-Economic

–      Jugănaru Catalina – Secretar Executiv

–      Musetescu Alexandra – Responsabil relaţia cu Elevii

–      Sitaru Mihail – Trezorier

În perioada imediat următoare echipa TC Câmpulung Muscel se va adapta programului dezvoltat la nivel judeţean, dar va iniţia şi activităţi personale, menite să dubleze numărul de membri şi să indentifice noi oportunităţi de integrare a tinerilor în societate. Dealtfel, pe 3 aprilie, o delegaţie a PC Câmpulung Muscel, din care vor face parte şi noii aleşi, va participa la Congresul PC, care se va desfăşura în Bucureşti, la Sala Palatului.

„Sunt încântat să văd că şi la filiala din Câmpulung Muscel, există tineri cu atitudine, care vor să se implice şi să demonstreze că pot fi un partener viabil pentru orice organism. Penuria locurilor de muncă este una dintre problemele grave care-i afectează pe tinerii de aici şi noi trebuie să lansăm proiecte care să diminueze acest flagel. Sunt convins că alături de partenerii noştrii din USL, vom face lucruri deosebite şi la nivel de tineret”, a declarat Adrian Bughiu.

În luna aprilie, tinerii conservatori câmpulungeni au acceptat propunerea colegilor de la Piteşti, de a desfăşura un meci de fotbal amical, competiţie la care vor fi invitaţi şi partenerii din USL.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00