Evenimente PNL Argeș trecute în revistă

S-au discutat din nou probleme administrative și s-au trecut în revistă o serie de evenimente desfășurate în această perioadă.

0
2

În conferința de presă desfășurată astăzi la sediul PNL Argeș, s-a discutat atât despre o serie de evenimente care au avut deja loc în această perioadă cât și despre problemele încă existente în județul Argeș, probleme legate în special de infrastructură. La evenimentul avut loc în data de 17 martie, președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu a prezentat și un raport al filialei din județ. Tot în cadrul acestui eveniment s-au discutat și probleme organizatorice.  Al doilea eveniment important a avut loc la Camera de Comerț și Industrie Argeș unde au fost invitați mai mulți membri ai partidelor politice printre care și membrii PNL. S-au discutat probleme legate de fiscalitate, ocuparea forței de muncă, atragerea de fonduri europene.

O altă acțiune care a avut loc, a fost cea din localitatea Corbi de lângă Curtea de Argeș, acțiune legată de „Centenarul Unirii”. La această acțiune s-a putut remarca lipsa totală a membrilor PSD. „ Se are în vedere un program care are ca scop apropierea României de Republica Moldova.”, a declarat, pentru presă, Gelu Tofan, vicepreședintele PNL Argeș.

O problemă acută, pusă în discuție nu numai o singură dată, o reprezintă, încă, infrastructura, atât la nivel județean cât și la nivel național. Dacă în Argeș este problemă cu asfaltul, uneori din cauza mașinilor de mare tonaj încărcate peste limita admisă în acel segment de drum și cu rețeaua de canalizare, la nivel național problemă este și faptul că nu avem tronsonul Pitești-Sibiu. Vina pentru starea deplorabilă a drumurilor nu o are RDJ. De ce nu este vina lor? Din cauză că nu au fost delegați sa aibă dreptul de a da amenzi acolo unde încărcătura depășește limita legală. În momentul de față s-a stabilit si apelarea la colegii din Consiliul Județean, apelare prin care RDJ să protejeze drumurile din județ.

Legat de partea financiară, o altă problemă existentă atât la nivel județean cât și la nivel național, o reprezintă numărul mare de asistați social, adică al celor care primesc ajutoare de la Stat, acesta depășind limita admisă de Legea 416. „Se poate vorbi, în cazul acesta, de o mare „dragoste de lene”. În această situație se vrea o verificare atentă a numărului de asistați social.”, a declarat consilierul PNL Narcis Sofianu.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here