O întâmplare demnă de spitalele de psihiatrie a avut loc ieri, în comuna Bradu. Totul a pornit de la un partaj dintre doi soți! După divorț, bărbatul, pe numele lui Silviu Mihăilescu, și-a asumat plata a 280.000 de lei, sub formă de partaj către fosta soție.

A plătit 200.000 de lei, însă, înainte ca Mihăilescu să plătească diferența, s-a trezit cu executorul Emilia Mateescu la poartă, în ciuda faptului că omul făcuse recurs la o hotărâre judecătorească oricum aberantă. Ce a făcut duduia? A pus, cu ajutorul jandarmilor, lacătul pe proprietatea bărbatului, deși în casă se aflau copiii acestuia.

Iată știrea celor de la Antena 3:

”În acest moment poliția a sunat la Protecția Copilului și a anunțat faptul că în imobil sunt sechetrați minorii. Tatăl a reușit să spargă lacătul în prezența și acordul poliției pentru a ajunge în casă, acolo fiind alt sigiliu, pus de către executorul judecătoresc care cunoștea faptul că în imobil sunt copii minori și care a spus că nu e problema dânsei. E un lucru halucinant!”, a declarat avocatul Ingrid Alexandrescu, potrivit Antena 3.

”Am spart lacătul în prezența poliției. Eu eram plecat de acasă. Am fost sunat de fiica mea de 13 ani, speriată foarte tare că sunt 10 oameni în curte, care se mișcă prin curte pentru că nu știam ce e cu ei. Nu am fost notificat de această acțiune. Eu am sunat poliția pentru că am crezut că cineva a intrat în curte abuziv. Aici era jandarmeria împreună cu executoarea Emilia Mateescu și cu soțul fostei mele soții și începuseră să inventarieze nu știu ce lucruri prin curte. Mi-au îngrădit accesul în casă, mi-au legat poarta cu lacătul”, a spus Silviu Mihăilescu, tatăl copiilor, potrivit sursei citate.

Facebook Comments
Articolul precedentCu Eminescu La Pitești
Articolul următorPMP Argeș, pregătire pentru alegerile locale (video)
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here