FAPTUL DIVERS

AM SCAPAT DE DRACU’ SI AM DAT PESTE FIU-SAU!

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, deputatul Vlad Popescu, a anunțat că intenționează să candideze la Primăria Sectorului 5, în locul tatălui său. Anunțul a fost făcut la un miting organizat de susținătorii primarului Piedone, în fața Penitenciarului Rahova, duminică, 15 mai.Cand te-ai dedulcit la miere, iti inveti si copiii sa tea tarcoale stupului!

PACEA CU RUSII COSTA!

Președintele francez Emmanuel Macron a sugerat Ucrainei să renunțe la o parte din pământul său pentru a ajunge la un acord de pace cu Rusia, a spus președintele ucrainean Volodimir Zelenski într-un interviu acordat televiziunii italiene.Vorbind la postul public RAI, Zelenski a răspuns la o întrebare despre ideea lui Macron că Rusia nu ar trebui „umilită” într-un acord de pace, ca nu cumva să alimenteze resentimentele care să conducă la un nou război relatează newsweek.Zelenski se tine batos! Pana cand Putin nu face toata Ucraina un morman de ruine nu cedeaza nimic!Pe urma constata ca nu mai are peste ce sa fie presedinte si pleaca!

ANAF VREA SA-I LASE PE CONTRIBUABILI CU POPOUL GOL!

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală va începe zilele următoare controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune, pentru combaterea acestui flagel fiind necesare acţiuni ferme şi decisive, a declarat preşedintele ANAF, Lucian Ovidiu Haiuş.mi asum misiunea de a demonstra că ANAF-ul este un partener al contribuabililor oneşti, că această instituţie merită încrederea şi respectul cetăţenilor, dar şi că vom lupta cu determinare împotriva evaziunii fiscale. În acest sens, vreau să vă anunţ că în următoarele zile vor începe controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune. Combaterea evaziunii este unul dintre principalele obiective ale ANAF, precum şi parte din misiunea mea personală la conducerea acestei instituţii. Acţiuni ferme şi decisive sunt necesare pentru eradicarea acestui flagel al economiei pentru a asigura resursele necesare îmbunătăţirii nivelului de trai al populaţiei”, a spus Heiuş într-un mesaj citat de Agerpres.Vin controale! Ochii la usa si mana la buzunar!

BECALI VREA SA SE POATA FACE PUSCARIE LA FARA FRECVENTA

Gigi Becali a răbufnit și i-a numit pe cei care conduc închisorile din România „criminali”. Totodată, Becali i-a acuzat pe aceştia că nu respectă legea şi că le iau deţinuţilor dreptul la permisii. „Nu este de făcut puşcărie în România pentru că nu se respectă legea”, a fost comentariul făcut de Gigi Becali în legătură cu fugarii României.O solutie ar fi pucaria facuta la seral sau la fara frecventa!

PENTRU UN PUMN DE LIKE-URI

Un tânăr de 18 ani a omorât zece oameni şi a rănit alţi trei, după ce a deschis focul într-un supermarket din Statele Unite. Cele mai multe dintre victime erau afro-americani. Întreaga scenă a fost transmisă live pe internet chiar de criminal.Toti ne intreaba unde pot vedea filmul. Pe Tik Tok , pe Facebook, pe Instagram?

CHELULUI SA NU-I SPUI CHEL, ZICE UN JUDE TEMBEL!

Un judecător britanic consideră în urma unui proces că a spune despre un bărbat că este chel reprezintă o formă de discriminare, iar fapta poate fi considerată hărţuire sexuală. Potrivit unei noi decizii a tribunalului britanic, dacă cineva îi spune la locul de muncă unui bărbat că este chel se consideră ca şi cum i s-ar adresa unei femei cu remarci despre sâni. Cu atatia judecatori ti-e si frica sa mai spui ceva!

RAZBOIUL LE-A CRESCUT RUSILOR PRODUCTIA DE GRAU!

Rusia, unul dintre cei mai importanţi exportatori de grâu din lume, va creşte exporturile de grâu în acest an datorită unei recolte de 130 de milioane de tone de cereale în 2022, inclusiv 87 de milioane de tone de grâu, care este preconizată ca fiind record, a declarat, joi, preşedintele Vladimir Putin, relatează ReutersPoate-ar fi bine sa declaram si noi razboi Ucrainei, ca ne-ar prinde bine o recolta recors de grau!

EUROVISION –NU CONTEAZA CUM CANTI, CONTEAZA CINE TE VOTEAZA!

Scandal la Eurovision și TVR a cerut explicații.ROMÂNII nu au vrut să dea un vot pentru Ucraina la Eurovision și au ales Moldova.Supărați că ne-am abătut de la linia oficială progresiste Eurovision a anulat voturile României și le-a dat Ucrainei.Se pare că alte șase state au fost fraudate ca să dea bine spiritul de frăție internațională. Cum zicea si Stalin, nu conteaza aia care voteaza, conteaza aia care numara voturile!

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.