Com Divers Auto RO, unul dintre cei mai importanți jucători de piața transporturilor de mărfuri din județul Argeș a sărbătorit, vineri, 25 de ani activitate.

Evenimentul marcant ce a avut loc vineri, 29 noiembrie, într-un cadru deosebit oferit de Restaurantul Star Plaza din Budeasa, a reunit sute de personalități din numeroase domenii importante ale vieții sociale ( mediul de afaceri, administrația publică, justiție, politică și mediul instituțional).  Printre cei care au oferit diplomele speciale care au marcat întreaga activitate a companiei s-au numărat primarul de la Bascov, Gheorghe Stancu, vicepreședintele CJ Argeș, Ion Mânzână, precum și președintele CCIA Argeș, George Caval.

Compania argeșeană Com Divers Auto RO a luat naștere la începutul lui noiembrie 1994,  având ca și obiect principal de activitate comercializarea pieselor auto pentru vehiculele de mare tonaj.  Nouă ani mai târziu, povestea Com Divers Auto RO merge mai departe, schimbându-și domeniul de activitate în transport intern și internațional de marfă și având la dispoziție doar 25 de camioane.  În prezent compania are o flotă de peste 250 de camioane DAF în continuă expanisiune.

(A.N)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here