Formația Trooper va susține concertul aniversar la Pitești

Formația de rock Trooper își va muta concertul organizat cu ocazia a 25 de ani de la înființare, de la Arenele Romane din București, la Pitești, în sala Teatrului Alexandru Davila. Evenimentul va avea loc pe 13 noiembrie.

„Nu vream să treacă anul fără să marcăm 25 de ani de Trooper, aşa că mutăm concertul în data de de 13 noiembrie în sala Teatrului Alexandru Davila din Piteşti. La acest moment, incidenţa este încă mică la Piteşti, astfel încât evenimentul poate avea loc”, precizează Alin Dincă, solistul şi liderul Trooper. Concertul de la Piteşti va începe la 21.00, iar la el vor avea voie 150 de oameni. “Trooper reprezintă visul unor puştani din Târgovişte. Primii 25 de ani au trecut incredibil de repede. Însă au lasat în urmă lucruri de care suntem foarte mândri: 9 albume de studio, peste 900 de concerte, poveşti frumoase, lacrimi de fericire… Şi nu ne oprim aici”, a declarat Alin Dincă.

Preţul unui bilet pentru concertul de la Piteşti este de 50 de lei. Biletele pot fi achiziţionate de pe iabilet.ro sau din magazinele partenere. Pentru a respecta legislaţia în vigoare, numărul biletelor a fost limitat.

Sursa: adevarul.ro

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.