Andrei Mihai (foto), președintele filialei Argeș a Partidului Forța Națională a depus la Primăria Pitești o solicitare privind stadiul de implementare a unor proiecte de importanță maximă pentru piteșteni!

Dragi prieteni,

În calitate de piteştean, astăzi (n.r.-joi, 8 februarie), am solicitat, în scris, autorităților locale să ne informeze cu privire la stadiul proiectelor promise și asumate în “Strategia de dezvoltare a municipiului Pitești pentru perioada 2014-2020”.

Acestă solicitare scrisă vine ca urmare a mai multor apeluri publice la care nu am primit răspuns.

Aştept cu mare interes să aflu cât la sută din ce s-a promis s-a şi realizat efectiv, iar când o să am aceste date le voi împărtăşi aici, pentru ca toţi piteştenii să îşi facă o imaginie reală asupra eficienţei administraţiei publice locale.

Ce parere aveți dragi prieteni, se vor finaliza aceste proiecte?

Își fac datoria domnii Cornel Ionică și Sorin Apostoliceanu?

 

 

Facebook Comments
Articolul precedentUverturi la opere celebre la Filarmonica Piteşti
Articolul următorNe mișcăm bine! Ce salarii au avut românii la finalul lui 2017!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here