Deși se confruntă cu faptul că are un sezon ratat, echipa alb-violetă, din Argeș, măcar face încercări de a-și aduce un plus de imagine, în acest sens venind cu o fostă legendă a clubului sportiv.

Despre ce este vorba, exact, aflați în rândurile care urmează.

Pentru descoperirea de noi tineri dornici de a face parte din echipa FC ARGEȘ, s-a stabilit cine se va ocupa de toate acestea. Este vorba despre îmbunătățirea Departamentului de Scouting al clubului sportiv, care îi va avea pe Andrei Speriatu, în funcția de coordonator, pe Viorel Moiceanu și Petre Calotă, acesta din urmă fiind responsabil cu pregătirea portarilor din cadrul CENTRULUI DE COPII ȘI JUNIORI „LEONTE IANOVSCHI”.

Andrei Speriatu are la activ nu mai puțin de 406 de meciuri jucate în primul eşalon al României, fiind remarcat la FC Argeş în perioada 1976-1980. A mai activat la Dinamo, în perioada 1980-1981 şi la Sportul Studenţesc, între 1981și 1986, pentru ca mai apoi să revină la echipa argeșeană, între 1986 și 1990 și la Sportul, între 1990 și 1993.

A debutat ca antrenor la Dacia Piteşti, iar apoi a început să se ocupe de portarii de la Sportul Studenţesc, FC Argeş, Al-Nasr, Steaua şi Universitatea Cluj.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here