Omar Ortiz, fost portar al echipei naţionale a Mexicului, a fost condamnat la 75 de ani de închisoare. Acesta a fost găsit vinovat în trei cazuri de sechestrare de persoane, iar judecătorii nu au fost impresionaţi de trecutul fotbalistic.

Pe 6 ianuarie 2012, presa din Mexic susţinea că Omar Ortiz ar fi fost răpit, însă mai târziu au apărut informaţiile conform cărora fostul portar fusese arestat de autorităţile din Monterrey.

La scurt timp după startul interogatoriilor, “El Gato” a recunoscut că a sechestrat trei persoane după ce a intrat într-un grup infracţional, cunoscut sub numele de “Gulf Cartel”.

Banda cerea în jur de 60.000 de dolari pentru eliberarea oamenilor răpiţi, printre aceştia numărându-se şi soţul Gloriei Tevi, o cunoscută cântăreaţă din Mexic. Omar Ortiz a susţinut că participa la aceste sechestrări pentru a avea bani de droguri.

Articolul întreg pe https://www.fanatik.ro/fost-portar-al-nationalei-mexicului-condamnat-la-75-de-ani-de-inchisoare-rapea-oameni-pentru-bani-de-droguri-18729720?utm_source=FanatikPushlocalcondamnare&utm_campaign=unici&utm_content=FanatikPUSHlocal&utm_medium=push

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here