Home Prima Pagina Astăzi fotbal feminin, un show de excepţie

Astăzi fotbal feminin, un show de excepţie

de Argeseanul
28 vizualizări

Astăzi, de la ora 18, la Sala Sporturilor va avea loc un inedit spectacol de fotbal. Echipa de fotbal feminin care activează în Liga I Naţională – FC Alice& Tunes Piteşti va susţine un meci demonstrativ cu foste şi actuale glorii ale echipei F.C. Argeş printre care Doru Toma, Marius Priseceanu, Mihai Zanfir, Vasile Popa, Constantin Schumacher, Ion Voicu şi Marius Ancuţa. Pe teren, în tricoul alb-violet vor mai fi prezenţi şi managerul F.C. Argeş Cătălin Barbu, precum şi directorul general al C.S. Mioveni Răzvan Tunaru. Aceştia vor fi conduşi de pe mrgine de Iordan Eftimie, actualul tehnician al echipei F.C. Argeş. Alături de ei vor participa şi echipe formate din oameni de afaceri şi personalităţi ale judeţului Argeş. Pe lângă spectacolul oferit, acest eveniment are ca scop şi strângerea de fonduri necesare menţinerii echipei de fotbal feminin pentru a continua participarea în Liga I Naţională. „Nu ne putem compara cu alte echipe care au bugete bune. De pildă, echipa din Cluj de 7 ori campioană are un buget de 50 mii de euro, iar cea din Tg. Mureş, campioană de entitre, de nouă miliarde lei vechi. Noi nu avem bani pentru a supravieţui, facem eforturi foarte mari, pentru a putea respira cât de cât avem nevoie cam de 200 de milioane de lei vechi. Jucătoarele nu au salarii, nu li se oferă nimic, noi alergăm să găsim surse de finanţare, altă soluţie nu avem. Poate, însă, se vor găsi oameni cu dare de mână după acţiunea de vineri de la Sala Sporturilor”, a punctat Ion Tunaru, preşedintele clubului de fotbal feminin piteştean.

La conferinţa de presă a acestui eveniment au fost prezenţi şi primarul Tudor Pendiuc, Flavius Panţurescu, şeful sportului argeşean, Marius Prisăceanu, secundul F.C. Argeş şi căpitanul echipei FC Alice Tunes. “Prisă” îşi va serba astăzi ziua de naştere pe teren, fapt pentru care îi urăm şi noi un sincer “La mulţi ani”.

Revenind la conferinţă, primarul Tudor Pendiuc a ţinut să sublinieze buna colaborare cu Flavius Panţurescu, despre care a spus că este deschis oricărei colaborări ce priveşte binele sportului argeşean.

„Acum o lună dl. Tunaru mi-a cerut sprijinul pentru organizarea acestui eveniment. Nu am putut refuza, i-am răspuns afirmativ. Sprijinul nostrul al DJST este total în ceea ce priveşte astfel de acţiuni. Nu este vorda doar de un simplu meci, va fi un spectacol, pentru că asta reprezintă fotbalul feminin. Important este că vor fi prezenţi oameni de afaceri care au sportul în suflet şi care cred că-şi vor deschide punga să ajute un club care nu are neveoie de chiar atât de mulţi bani pentru a supravieţui. Încercăm să găsim variante pentru a îmbunătăţi condiţiile pentru această echipă. Avem deschidere totală şi, alături de Primărie sunt ferm convins că vom putea sprijini clubul feminin dar şi sportul argeşean în ansamblul lui”, a punctat şi Panţurescu.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00