Home Prima Pagina Fundația Omenia, la 25 de ani de existență!

Fundația Omenia, la 25 de ani de existență!

de Dan Badea
73 vizualizări

Marți, 12 decembrie, în sala de evenimente a Phoenicia Plaza din București, a avut loc gala care a marcat 25 de ani de existență a Fundației Omenia, una dintre cele mai influente organizații non-guvernamentale din România, care reunește personalități de prim rang din domeniul culturii, educației, științei și administrației din România.

Amfitrionul evenimentului a fost Minodora Ilie, președintele fundației, alături de ea fiind Ecaterina Andronescu și Ioan Talpeș, primvicepreședinți ai asociației. Gala s-a bucurat de prezența unor personalități de prim-rang din România, precum Daniel Constantin, Codrin Ștefănescu, Dumitru Costin, Cristian David, Elisabeta Lipă, artiști, reprezentanți ai corpului diplomatic românesc și străin, profesori, medici, primari din cele mai importante localități etc.

Delegația argeșeană, coordonată de profesorul Doina Pătrășcan, președinte al Asociației pentru Sprijinirea Elevilor, cadrelor didactice și persoanelor cu dizabilități Proeducația, a onorat invitația organizatorilor de a participa la acest eveniment.  Din delegaţie au mai facut parte Creola Stanciu, Valentina Radoi, designerul Valeria Coman, profesorii Crina Dumitriţa, Mihaela Costache, Eugenia Zgreaban, Hodojeu Daniela, precum și artiști, jurnaliști etc.

Asociația Şcoala “Art Canto Moreno”, coordonată de profesorul Daniela Călineț, a reprezentat județul vecin, Dâmbovița.

Colega noastră de breaslă, Mihaela Ivașcu, a reușit să organizeze acest eveniment ca la carte, oaspeții din Argeș fiind numeroși. Am remarcat prezența primarului comunei Corbi, Virgil Baciu precum și a deputatului de Argeș, Daniel Constantin.

Un eveniment similar, coordonat de asociația argeșeană Proeducația, va avea loc pe data de 20 decembrie, la Hotel Carmen,  din Pitești. Profesorul Gabriel Pătrășcan va coordona, cu acest prilej, un eveniment educațional și caritabil, care va include o bună parte dintre copiii cu probleme ai Argeșului.

Înainte de evenimentul de la Carmen, tot Gabriel Pătrășcan organizează la Călinești o super-serbare pentru copiii defavorizați, cu un program artistic de excepție și cu multe surprize, totul culminând cu o masă umanitară.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00