În noaptea de duminică spre luni, un bărbat de 43 de ani a murit după ce a fost lovit cu un pumn de către un coleg de-al său cu peste 20 de ani mai tânăr. Tragicul eveniment a avut loc în camera de hotel, la Alcadibo, unde aceștia erau cazați de către firma la care lucrau, Leoni. Cei doi bărbați, ambii din Gorj, băuseră ceva pahare înainte de incident, iar tot scandalul pornise de la o banală discuție despre o… femeie.

Încă o știre de fapt divers, dacă e să ne luăm după politica editorială a multor organisme de presă, în special online, care și-au făcut un rost în a publica tot ce vine pe linie oficială, în special de la Poliție, Jandarmerie sau ISU. Prostia mare, ca să nu îi spunem de-a dreptul nemernicie, din partea purtătorilor de cuvânt de la Poliția Argeș a fost însă aceea că au informat pe unii jurnaliști argeșeni despre acest incident, cu nume, prenume și detalii șocante, înainte de a anunța familia decedatului. Practic, mama celui care a murit a aflat de la buletinele morgii, cunoscute și ca site-uri de știri, despre cumplitul eveniment și nu de la autorități, așa cum ar fi normal!

Sincer, am spus-o și am scris-o de sute de ori că am prefera ca polițiștii să își facă datoria în stradă, nu ca și comunicatori în fața camerelor de luat vederi sau a reportofoanelor, nu de alta, dar unii am văzut pe pielea noastră cum riști să fii omorât în centrul Piteștiului de tot felul de indivizi, fără ca vreun polițist să fie prin preajmă.

Iată ce scriu colegii noștri de la Sursa Ta:

Familia angajatului de la Leoni decedat aseară, ca urmare a unei încăierări cu un coleg, a aflat din presă despre tragedie. Neanunțată de organele legii până azi după-amiază, mama bărbatului a căutat pe internet orice detalii putea găsi despre povestea care i-a ajuns la urechi. Realizând că inițialele și localitatea de domicliu corespund cu datele băiatului ei, femeia s-a prăbușit de durere.  Întrucât aceste detalii au fost descoperite pe site-ul pe SursaTa, reprezentanții familiei ne-au contactat rugându-ne să le confirmăm sau să le infirmăm groaznicele presimțiri, precum și să-i ajutăm să intre în contact cu autoritățile implicate, oamenii fiind din Târgul Jiu.  În această seară au ajuns la Pitești.  Moartea bărbatului a venit ca un șoc în rândul familiei care era și așa necăjită,  roasă de necazuri și probleme financiare.

Halal poliție!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here