Săptămâna Mare este un prilej de a conștientiza și a ne aminti că trebuie să fim mai aproape de semenii nostri si nevoile fiecăruia dintre noi , prin bunătate, dăruire implicare și nu numai. Așa s-a făcut ca astăzi, Stancu Daniel Dincă și Serghie Andrei Cristian, susținuți de managerii hotelului Apulum din Mioveni au donat preparate culinare , pe cât de gustoase pe atât de inedite,  dulciuri și cozonaci unora dintre cei mai frumoși copii, copii care beneficiază de serviciile Centrului de Tip Familial Găvana, condus de inimosul Decebal Floroaica, cel care a făcut posibilă vizita celor doi oameni cu suflet mare, la reușita demersului contribuind și profesorul Pătrășcan Gabriel.

Inițiativa Master – Shefilor este un gest repetabil, în iarnă aceștia având un demers asemănător la o altă unitate socială din Argeș.

Inițiatorii ultimei activități de parteneriat  educațional  național , desfășurat zilele trecute la Palatul Național al Copiilor  București, unde au participat și copii de la acest centru , au completat gesturile frumoase , oferind dulciuri, obiecte vestimentare, prin membri Asocizției pentru Sprijinirea elevilor Cadrelor Didactice și Persoanelor cu Dizabilități „Proeducația”.

Pe lângă placerea unei vizite și interacțiuni sociale cu vedete TV , micuții s-au fotografiat și urează tuturor Paște fericit!

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here