Home Politic Gheorghe Dinescu: ,,O parte din foștii mei colegi, adevărați samsari politici!’’

Gheorghe Dinescu: ,,O parte din foștii mei colegi, adevărați samsari politici!’’

de Dan Badea
43 vizualizări

dinescuAstăzi, președintele PNȚ-CD Pitești, Gheorghe Dinescu, a comentat rezultatele dezastruoase înregistrate de formațiunea sa, atât la nivel național, la alegerile europarlamentare, cât și în plan județean, la alegerile parțiale pentru Consiliul Județean. Acesta a precizat că de rezultatele pe județ sunt vinovați inclusiv liderii locali.

,,În această perioadă, urmează a se lua niște măsuri, inclusiv cu persoana mea. A fost un rezultat dezastruos, nici nu s-au încheiat bine alegerile, că mulți dintre colegii mei au și plecat la alte partide… Ce să spun?,  o gașcă de samsari politici…  Aceștia au pus mâna pe 10 organizații la nivel național, fiind oportuniștii la nivel de 2014.

Vor să dea lovitura unui partid  politic, ca să îl facă  cadou tovarășului Tăriceanu. Am intrat în jocul acesta mai mult ca să demonstrez colegilor mei de pe eșicherul politic că și noi, care nu am avut decât sume infime pentru campanie, am reușit să afunăm ceva voturi,  subsemnatul fiind votat de peste 2.000 de argeșeni.

 Nu am avut nicio funcție importantă, nici prefect, nici vicepreședinte de CJ, nici director de deconcentrată, nu am avut nicio vreo echipă puternică, ci doi oameni din conducere și 17 tineri. Să spunem că acestea au fost unele dintre cauze… Pe de altă parte, să nu uităm că unii au sabotat PNȚ-CD din interior.  

Am luat decizia de a nu mai cere interimatul pe Argeș, cu actuala echipă. Avem consilieri care s-au văzut cu sacii în căruță, consilieri județeni care nu s-au implicat cu nimic în campania electorală, consilieri în Costești care au adus doar 11 voturi la partid și 24 pentru mine, la CJ. Unul dintre consilierii de la Costești, Emil Constantinescu, va fi primul care va fi exclus. Voi cere dizolvarea organizației interimare, iar dacă conducerea partidului îmi va da un nou interimat, voi crea o altă organizație.

Am văzut prin presă că un anumit președinte dă declarații prin presă, e vorba de Iulian Prunaru, care a început să ne lovească. Acesta nici măcar nu mai are adeziune, iar toată arhiva partidului se află la dumnealui în mașină. Deși mi s-a propus, nu pot da un fost președinte afară.

 În schimb, dacă va continua cu astfel de declarații, îl vom da afară, chiar cu riscul ca PDL să aibă șapte consilieri județeni. Nici eu, nici Prunaru, nu avem dreptul de a face ce dorim din acest partid, fiind o formațiune cu spirit istoric. Nu am vrut să îi răspund la atacuri, dar asta nu înseamnă că PNȚ  este SRL-ul lui Prunaru,’’ a declarat Dinescu.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00