Home Politic Gheorghe Dinescu: „S-ar putea să avem alegeri anticipate la președinție, nu la parlamentare.”

Gheorghe Dinescu: „S-ar putea să avem alegeri anticipate la președinție, nu la parlamentare.”

de Argeseanul
51 vizualizări

În conferința care a avut loc astăzi la sediul PNȚCD Argeș, președintele filialei, Gheorghe Dinescu, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, a discutat fără ocolișuri despre neregulile existente în sistemul care ne conduce.

În opinia sa, una extrem de sinceră, Parlamentul României este împânzit de trădători de neam și de țară, aspect deloc pozitiv.

„Membrii USR nu au realizat nici până în momentul de față că sunt parlamentari, demnitari în cel mai înalt Forum al Statului Român, în Parlamentul României. Circul și bătaia de joc pe care acești USR-iști le fac în Parlament pe mine m-a scârbit. Dar nu poporul este de vină pentru că nu poporul român i-a votat, ci i-au votat alții, aceia care l-au scos și pe Johannis președinte, deci cei care au numărat voturile. Ei nu au intrat în Parlament pe un vot al cetățeanului român ci pe un vot manipulat din numărătoarea de la secțiile de votare.

Ieri s-au votat Codurile. Îmi aduc aminte că niște Coduri care au fost asumate de Guvernul Boc și nimeni nu a mai plâns, nimeni nu și-a mai legat nimic de gât. Astăzi dimineață primesc pe facebook lista cu parlamentarii români care au votat Codurile. De ce? Pentru Ce? Codurile astea sunt cu bune și rele. Sunt mai bune decât alea pentru care Statul Român a plătit o căruță de bani. În Comisia de Coduri de atunci erau și subalternii lui Kovesi. Mult mai bune! Aceste Coduri sunt în concordanță cu niște direvtice trasate de U.E.. Sau acum nu mai e bună Uniunea europeană, când ne trasează niște sarcini de conduită? Și mai ales asta cu prezumția de nevinovăție și niște decizii ale CCR trebuiesc obligatoriu puse în aplicare, nu cum face chiriașul nostru de la Cotroceni care de trei ani  jumătate e mai mult în concediu iar când se trezește vine și spune că dictatura majorității face legea. Mi-aduc aminte că tot dictatura asta a majorității, când te-a propus PNL-ul cu acordul PSD-ului să fii premierul României și nu te-a vrut nenea Traian  Băsescu. Ori tot dictatura asta a majorității, care respectă regulile CCR-ului, îți spune ție, chiriașule de la Cotroceni, că trebuie să pui în aplicare o directivă a Curții Constituționale a României. Aia cu decretul ăla să o dai jos pe „cucuveaua mov”. De ce nu o dai jos? Vrei să fii suspendat? Toată lumea fuge de chestia asta cu suspendarea dar eu cred că s-ar putea să fii chiar suspendat, din funcție, de poporul român. S-ar putea să avem alegeri anticipate la președinție nicidecum la parlamentare.”, a spus președintele PNȚCD Argeș.

 

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00