În ședința pe luna octombrie, Consiliul Local a aprobat, la solicitarea primarului Gheorghe Stancu (foto), acordarea unor diplome de merit și a unor premii în bani elevilor din comuna Bascov care au obținut rezultate deosebite la olimpiade, concursuri naționale, activități naționale și internaționale extrașcolare în anul școlar 2018-2019.

Este vorba despre 34 de elevi care s-au făcut remarcați la concursurile pe discipline, dar și la cele sportive sau la concursuri de literatură, educație civică, dansuri sau pictură și pe care administrația locală îi premiază cu sume cuprinse între 100 și 300 de lei. De asemenea, se acordă diplome de merit și premii în bani constând în suma de 500 de lei sportivilor din comună sau care reprezintă Bascovul în diferite cluburi și au fost evidențiați în plan județean, național și internațional.

Este vorba despre Ionuț Peleu, care a obținut locul I la Cupa Municipiului Pitești și locul II la Campionatul Național de Seniori Kaiac-Canoe 2018 C2 500 m, și despre Casiana Marilena Modroiu, participantă la Campionatul Mondial de Juniori în echipa României și campioană națională la juniori la Kaiak-Canoe.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here