Home Prima Pagina HOROSCOPUL ZILEI-16 NOIEMBRIE

HOROSCOPUL ZILEI-16 NOIEMBRIE

de Matei Mihai
243 vizualizări

 

STARE DE APATIE

Probabil ca suprasolicitarile din ultima vreme v-au secatuit de energie si de aceea azi sunteti lipsit de entuziasmul necesar pentru a continua! Ati prefera sa va retrageti undeva unde sa fiti lasat in pace!

GELOZIE NEJUSTIFICATA

Puneţi în pericol relaţia cu persoana iubită din pricina unei crize de gelozie nemotivate. Vă decideţi să răspundeţi în aceeaşi manieră şi să vă puneţi într-o situaţie delicată.E posibil că o ceartă, o mică neînţelegere sau o discuţie mai aprinsă v-au cam dat peste cap.

O ZI GREA!

Nici în această zi nu vă va fi mai uşor. Serviciul vă solicită peste măsură, iar dvs. trebuie să dovediţi că meritaţi o avansare sau o primă despre care se aude de ceva vreme.Aţi intrat, oarecum, în panică, pentru că o persoană apropiată vă cam bagă beţe în roate

“EXAMEN DE CAPACITATE”!

Dimineaţa este posibil să plecaţi într-o delegaţie anunţată în ultimul moment. Deşi întâmpinaţi mai multe obstacole, vă descurcaţi foarte bine.Azi reusiti sa le dovediti colegilor ca sunteti realmente o capacitate!

NU VA ARDE DE SOCIALIZARE!

Nu puteţi să participaţi la activităţile cotidiene din cauza stării de sănătate destul de precare. Musafiri nepoftiţi vă provoacă probleme neaşteptate şi incercati sa ripostati cum puteţi mai bine! In cele din urma totul se rezolva!

FLUCTUATII FINANCIARE

Sunteţi original şi dornic de a învăţa cât mai multe. Ar fi bine să fiţi mai discret şi mai puţin repezit. Sunt posibile fluctuaţii financiare sau aflaţi secrete interesante.Daţi mai multă atenţie părerilor celorlalţi. 

 

BANII INTARZIE SA APARA

Veţi fi pus într-o situaţie inedită, din care veţi avea de câştigat doar dacă ştiţi să vă puneţi în valoare talentele. Aşteptaţi niste bani care întârzie să apară si chestia asta va da o senzatie de profunda nemultumire!

BUGET DEPASIT!

Sunteţi dispus să sacrificaţi bani, energie şi timp pentru cei dragi, dar cheltuielile depăşesc bugetul. Ar fi cazul să fiţi mai calculat! Se anunţă drumuri scurte, dar relativ profitabile.

AUTORITATE RECUNOSCUTA!

Ca să fiţi stăpân pe situaţie, e suficient să vă demonstraţi la timp cunoştinţele şi experienţa; unora să le sugeraţi câte ceva, pe alţii să-i ajutaţi şi autoritatea va spori.Reusit sa va impuneti in fata tuturor!

DEPASIT DE EVENIMENTE

Păreţi stăpân pe situaţie, dar evenimente neprevăzute vă dau peste cap tot programul. Va fi o zi obositoare şi agitată. O întâlnire cu un prieten vă poate aduce ceva bani.

SEFII VA STAU IN CALE

Nu cedaţi, în caz contrar veţi fi obligat să vă ocupaţi şi de problemele colegilor dvs. care nu au chef să facă eforturi de concentrare. Purtaţi discuţii contradictorii cu şefii.

BANII SE DUC SI VIN

Priviţi cu ochi critic şi nu lăsaţi nimic să vă scape. Uneori sunteţi surprins de reacţia haotică a colegilor. Sunt posibile fluctuaţii financiare.

ZODIE FAVORIZATA-GEMENI

UN CADOU MULT VISAT

Veţi primi un cadou pe care vi-l doriţi de multă vreme si asta va va umple inima de bucurie! O zi in care surprizele placute se succed cu repeziciune si va incanta! O sumă de bani poate veni pe neaşteptate astăzi.

 

 

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00