Home Social HOROSCOPUL ZILEI-21 NOIEMBRIE

HOROSCOPUL ZILEI-21 NOIEMBRIE

de Matei Mihai
183 vizualizări

Z

APROBARI IMPORTANTE

În urma evenimentelor de azi, se limpezesc o serie de atitudini ale celor care vă vizează activitatea. Obţineţi aprobări importante, pe care le aşteptaţi încă de luna trecută. Cu toate că daţi sfaturi bune celor din jur, nimeni nu vă ascultă sau, mai bine zis, nimeni nu le pune în practică. Vă decideţi în sfârşit să acţionaţi de unul singur.

SUSTINUT DE CATRE CEI APROPIATI!

Vigoarea vă susţine în demersuri obositoare. Sunteţi mulţumiţi că anturajul vă împărtăşeşte opiniile. Aveţi motive să fiţi încrezători în privinţa perspectivelor profesionale. Aveţi şanse ca nişte bani să vă parvină prin intermediul persoanelor de acelaşi sex. În viaţa de familie apar animozităţi şi cu greu să regăsiţi echilibrul interior.

DIALOG EFICIENT

Dialogul cu colaboratorii va fi eficient, dar câtă muncă de lămurire veţi depune pentru a-i convinge că moderaţia este acum cea mai firească metodă. Faceţi confidenţe unui prieten. Relaţiile cu prietenii sunt importante pentru dvs. Împreună veţi urni din loc piatra unor decizii pripite. Banii nu vă creează mari probleme. Evitaţi eforturile fizice!

 

REZOLVARI MULTIPLE

Aveţi multe treburi, dar reuşiţi să vă mobilizaţi. Găsiţi soluţii şi pentru grijile sufocante ale prietenilor dvs. Spiritul dvs. întreprinzător acţionează la cota plus, fără complicaţii. Este o zi mai calmă. Întâmplările vesele din familie vă reamintesc un lucru esenţial – liniştea sufletească aduce totdeauna decizii inspirate şi voie bună.

STABILITI-VA O LISTA DE PRIORITATI

Multă agitaţie în jurul dvs. Vă revine datoria să faceţi ordine în lista priorităţilor, să menţineţi armonia pentru ca totul să se împlinească aşa cum v-aţi propus. Vă puneţi ambiţia la încercare şi înregistraţi un spor deosebit în lucrurile cotidiene. Seara, obosit şi mulţumit, faceţi o analiză a zilei împreună cu cu persoana iubită.

MOMENTUL ADEVARULUI

Se pare că a sosit momentul să vă daţi seama cine vă e cu adevărat prieten şi cine nu: o persoană la care ţineţi foarte mult, vă va arăta azi adevărata faţă.Veti realiza ca ati investit sufleteste mult prea mult in cine nu merita si ca ati ignorat persoane care v-au sprijinit!

E MOMENTUL SA FITI CONCILIANT!

Pentru a nu îngreuna relaţiile cu cei din jur, cu cei din familie sau cu persoana iubită, ar f bine să faceţi unele compromisuri şi să vă revizuiţi unele principii. Cei dragi nu agreează din prima ideile dvs. Important e să nu vă supăraţi. Sunteţi uimit şi decepţionat că acordă mai multă încredere unor vorbe auzite întâmplător.

AZI AVETI UN FARMEC APARTE!

Sunteţi înzestrat cu un zâmbet fermecător şi un şarm aparte. Folosiţi-vă de aceste arme, fără remuşcări. Nu uitaţi de problemele celor dragi. Le puteţi oferi ajutorul. Această zi va fi un stimulent bun pentru a vă autoperfecţiona. Dificultăţi vor fi, desigur, dar nu fac decât să vă impulsioneze dorinţa de a ieşi învingător.

FORTA CREATOARE

Sunteţi într-o zi de mare inspiraţie, forţă şi nerăbdare. Vreţi să daţi sens lucrurilor. Social vă aflaţi într-un punct în care puteţi câştiga faima sau o puteţi pierde. În sfârşit, vă odihniţi! Nu de alta, dar mai aveţi un pic şi ajungeaţi la medie din cauza lipsei de somn. Aşteptaţi-vă la o invitaţie romantică din partea unei persoane necunoscute.

FITI CEVA PAI PRECAUT!

Feriţi-vă de imprudenţe, mai ales de afirmaţii categorice pe care s-ar putea să trebuiască ă le retractaţi. Ceva mai multă prudenţă în relaţiile cu restul lumii se impune. Nu ar fi exclus să cunoaşteţi noi provocări şi chiar să aveţi de rezolvat unele situaţii delicate. Veţi avea astfel ocazia de a afla pe cine vă puteţi baza şi pe cine

VESELIE GENERALA!

Sunteţi în toane bune şi vă ţineţi de glume. Cu atitudinea dvs. nu faceţi altceva decât să vă uimiţi prietenii. Atmosfera veselă din jur nu poate fi stricată de nimic. Pentru că ştiţi foarte bine ce vreţi, nu veţi precupeţi aproape nimic ca să vă atingeţi scopurile. În cazul în care veţi da greş, vina vă aparţine în totalitate.

FLERUL VA SCOATE DIN INCURCATURI

Veţi fi pus în situaţii inedite, din care veţi ieşi datorită inteligenţei şi flerului şi de multe ori ajutat de cineva drag. Scopul dvs. este să vă faceţi relaţii utile pentru viitor. Ponderat, binevoitor şi încrezător în propriile forţe, puteţi să obţineţi câştig de cauză în probleme financiare sau la negocieri. Sunteţi înclinat spre excese.

ZODIE FAVORIZATA-FECIOARA

CUCERIRI PE PLAN SENTIMENTAL!

Sunteţi foarte bine dispus. O veste bună de la prieteni vă bucură nespus de mult. Se întrevede chiar şi o nouă cucerire pe plan sentimental.

 

 

 

 

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00