Pe data de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, piteștenii nu se vor bucura doar la deja-tradiționalele evenimente pregătite de militarii garnizoanei Pitești și de fasolea cu ciolan și vinul fiert oferite de autorități.

La fal ca în ultimii ani, la debutul calendaristic al iernii vor fi aprinse luminile ornamentale de sărbători, iar publicul de toate vârstele va putea asista la un frumos program artistic. Cel mai probabil, pe scena din Piața Primăriei vor urca cei de la Carla’s Dreams, autoritățile locale ducând, în aceste zile, ultimele negocieri cu impresarii trupei. La sfârșitul serii, piteștenii vor putea admira un frumos foc de artificii.

,,Am fost de multe ori întrebat de ce Piteștiul nu este luminat de sărbători precum Mioveniul… Păi, ca o comparație, Piteștiul este de vreo 15 ori mai mare, nu avem doar un kilometru de străzi sau extrem de mulți bani să rezolvăm chiar fiecare metru din oraș! Gândiți-vă că numai axul Bascov-Autostradă are aproape 15 kilometri. În plus, trebuie să decorăm și cartierele Piteștiului, nu numai centrul. De exemplu, cartierul Găvana are 50.000 de locuitori, cât un oraș gen Deva, nu putem lăsa cartierele baltă în favoarea centrului. Oricum, va fi un salt calitativ mare față de anii anteriori… Spectacolul de 1 Decembrie nu va costa extrem de mult, cred că ne putem încadra în 15.000 de euro, cu tot cu prețul trupei, focul de artificii și alte evenimente adiacente. Pentru Crăciun și Revelion, vom anunța programul în timpul oportun” a declarat Ionică.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here