Ministerului Educației a afișat rezultatele examenului de bacalaureat din acest an.

În Argeș, înainte de contestații, șase dintre tinerii care au susținut, anul acesta, examenul maturității, au obținut medii generale de 10.

Printre aceștia se află și Ilinca Ionela-Nicoleta, absolventă a Liceului Teoretic Iulia Zamfirescu” Mioveni, care a obținut media 10.

De asemenea, medii foarte mari au abținut și  colegele sale: Andreea Deaconescu(9.95), Cîrstea Elena-Adriana (9.88), Bălășescu Elena-Mădălina(9.80) și Ciontoiu ANA (9,76).

 Pentru Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni cea mai mare medie a fost obținută de  Ciubuc Marian Alexadru (9.01).

În Mioveni, înainte de contestații,  gradul de promovare a examenului de Bacalaureat este de 78%, la Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” și 44,62% la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.

Facebook Comments
Articolul precedentAlertă pe o stradă din Pitești
Articolul următorAct de vandalism în stațiile SC Publitrans
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here