Confruntându-se de nenumărate ori cu grave probleme atunci când volumul precipitațiilor este unul masiv, în comuna argeșeană Bradu, cu ajutorul edilului Dan Stroe și al echipelor de specialiști în lucrări hidrologice, se încearcă prevenirea dezastrelor hidrologice prin efectuarea de lucrări de canalizare pluviale.

În acest sens, în comună s-au demarat încă de anul trecut investiții extrem de importante constând în lucrări pentru rețeaua de canalizare mai ales în satul Geamăna, acesta fiind cel mai expus situațiilor dezastruoase.

Pe strada Tăbăcăriei lucrările pentru canalizare au fost finalizate săptămâna trecută, potrivit spuselor primarului. La momentul actual se efectuează lucrări la intrările în gospodăriile localnicilor.

Lucrările din perioada imediat următoare vor fi desfășurate pe strada Principală a localității Geamăna, dar și pe străzi adiacente precum Strada Serelor. ici, după finalizarea lucrărilor or fi construite și trotuare.

Primarul a mai dus la cunoștință și faptul că drumul care leagă strada Cetului de strada Toporașilor va fi construit. Nu va fi omisă nici asfaltarea de pe strada Gorunului, până în prezent existând deja contractele pentru efectuarea lucrării propriu-zise.

Ce este iar foarte important de amintit, faptul că în cadrul ultimelor ședințe ale Consiliului Local s-au aprobat indicatorii tehnico-economici privind reabilitarea străzilor Andrei Alexandru şi Rafinăriei, dar şi a străzilor Câmpului, Teilor, Merilor, Traian, Panselelor, Florilor.

Singura procedură care mai trebuie făcută este aceea de achiziție a lucrărilor.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here