Home Fapt divers Încheiere campanie umanitara – Spitalul Militar Pitesti

Încheiere campanie umanitara – Spitalul Militar Pitesti

de Argeseanul
56 vizualizări

Cu recunoștință pentru sacrificiile înaintaşilor noştri, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” Pitești întâmpină Centenarul Marii Uniri prinr-un ansamblu de activități medicale umanitare.

Începând cu luna iunie a acestui an, sub simbolul „Uniți sub tricolor prin Sănătate”, cu aprobarea și susținerea Direcției Medicale a Ministerului Apărării Naționale, echipe medicale( militari și civili) din instituția noastră, s-au deplasat în localități din mediul rural pentru a acorda asistență medicală gratuită.

Am ajuns în localitățile, Brăduleț (AG), Căldăraru (AG), Albeștii de Argeș (AG), Pucheni (DB) și Perișani (VL) unde oamenii ne-au așteptat cu bucurie, interes și cu dorința de a-și rezolva problemele de sănătate chiar acasă la ei.

Pentru încheierea campaniei umanitare am ales să arătăm populației cum se acordă primul ajutor, printr-un exercițiu demonstrativ.

Astfel că, în data de 29.11.2018, între orele 1800-1900, o echipă medicală din Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” Pitești va fi prezentă în Centrul Comercial VIVO! Pitești pentru a informa populația despre importanța majoră a acordarii primului ajutor.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00