Home Galerie Foto Ion Georgescu reales în unanimitate preşedinte al PSD Mioveni

Ion Georgescu reales în unanimitate preşedinte al PSD Mioveni

de Dan Badea
78 vizualizări

ion-georgescu-psd-mioveniDupă ce alegerile de la PSD Piteşti au luat sfârşit, a urmat ca filiala PSD a Mioveniului să îşi aleagă membrii biroului executiv, astfel că în Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” Mioveni a fost organizată o întâlnire cu membrii acestei filiale. Edilul Ion Georgescu a început evenimentul cu o scurtă trecere în revistă a rezultatelor pe plan local la competiţiile electorale de anul trecut, alegeri locale, referendum şi alegeri parlamentare. „Rezultatele pe care le-am obţinut în 2012 sunt cele mai bune pe care le-am avut de la revoluţie până în prezent şi le-am obţinut datorită muncii noastre. Bineînţeles că am avut rezultate mai bune când am candidat împreună cu PNL şi PC, decât acum un mandat când am candidat singuri” a declarat Ion Georgescu.

A fost stabilită şi votată o listă de 51 de membrii ai biroului executiv al organizaţiei PSD Mioveni, după ce Ion Georgescu, edilului oraşului a luat decizia ca filiala cartierului Mioveni să fie împărţită în două, nord şi sud, ceea ce a făcut ca numărul să crească de la 39 la 51. În urma voturilor exprimate de cei 530 de delegaţi prezenşi în sală, Ion Georgescu a fost reales drept preşedinte al organizaţiei PSD Mioveni, neavând un contracandidat. Pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, Ion Georgescu l-a propus pe Aurel Costache, viceprimarul Mioveni, iar pe funcţiile de secretar executiv şi trezorier au fost numiţi Ionuţ Corcodel, respectiv, directorul Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Tudose Nicolae. Ca vicepreşedinţi au fost numiţi Didiţă Gheorghe, Drăguşinoiu Valentina, Duţă Adrian, Livezeanu Petre, Mandu Ion, Olteanu Dumitru, Sandu Elena, Stefan Adrian şi Velcea Nicolae.

La acest eveniment au fost invitaţi Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, vicepreşedinte CJ Argeş, precum şi parlamentarii de pe colegiul Mioveni, deputatul Simona Bucura Oprescu şi senatorul Şerban Valeca.

PSD Argeş îşi va finaliza reorganizarea pe data de 8 aprilie a.c., alegerile pentru preşedinţia organizaţiei argeşene urmând a fi stabilită atunci.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00