Home Sport Iordan Eftimie a pus tunurile pe alb-violeți

Iordan Eftimie a pus tunurile pe alb-violeți

de Argeseanul
28 vizualizări

Iordan Eftimie

În urma eșecului de ieri seară cu Arieșul Turda (1-2), tehnicianul alb-violeților, Iordan Eftimie, a tunat și a fulgerat la adresa eleviilor săi. Acesta s-a dezlănțuit și i-a acuzat dur pe băieți, de la acte de indisciplină, lipsă de interes și chiar pînă la faptul că au vrut să-l înlociască de pe banca tehnică. Nea Dan a subliniat că nu a făcut la nicio altă echipă atâtea compromisuri ca acum și a mai precizat că nu există meci la care să nu fi luat pastile de inimă din cauza băieților.

„Am crezut în ei!”

„După un asemenea meci ce mai pot spune? Sunt total dezamăgit de atitudinea de evoluția de astăzi (nr. ieri). Se pare că acestor domni li s-a urcat la cap și se cred mari fotbaliști. Nu am văzut la această echipă ce am văzut la altele. Au mare personalitate! Niciun antrenor nu a vrut să rămână, dar eu am crezut în ei. Totul pleacă de la caracter. Am lucrat cu jucători cu experiență, cu copii și familii acasă. Dar acum pe final de sezon am fost nevoit să iau măsuri dure cu excluderi din lot, exemple, Bolboașă, Rover Cârstea. Sunt de o nesimțire ieșită din comun. Am venit aici cu sufletul deschis, am vrut să facem ceva. După decizia cu Rover, nici nu au vrut să iasă la antrenament. Salariile, așa cum sunt, mari sau mici, nici măcar nu și le merită. Ar trebui să-i preocupe fotbalul și atât. Vă spun că şi schimbările le fac de dragul de a le face. Nu aduc plusul de care e nevoie. Oamenii care vin la stadion ne înjură pe bună dreptate, vor să vadă ceva. Băieții trebuie să mănânce pământul, iarba de pe gazon. Și înainte de a intra pe teren azi, râdeau, rânjeau, nu-i interesa”, a spus Eftimie.

Bolboașă a vrut să-l schimbe de la echipă

„N-am vrut să-l dau afară pe Mirel Bolboașă, dar a trebuit. După asta i-a strâns pe toți în oraș să dea antrenorul afară. Că fac eu antrenamente grele, două pe zi și nu mai au timp să se odihnească. Sunt niște terchea-berchea, dacă ar fi avut 300 de meciuri în divizia A sau B, lăsam eu capul jos și tăceam. A ajuns domnul Bolboașă să mă dea pe mine afară. Nimeni nu mă dă afară, dacă plec, plec eu.  Nicăieri nu mi-am călcat pe suflet ca aici. Îmi pare rău și de suporteri. Nu am dat până acum în jucători, dar s-a umplut paharul. Dacă vor să mai fac treabă, din vară facem curățenie generală. Atfel, C scrie pe noi. Dacă aveam 3-4 jucători cu experiență nu mai erau atâtea găști în vestiar. Îmi pare rău și de galerie, că nu încurajează tot timpul. Dacă nu-l aveam pe Fundulea în poartă luam 6-7 goluri. Nici azi nu am avut alternative, l-am băgat pe Deliu- a stat pe teren; Vintilă a fost zero. Tot sezonul am improvizat la fundaș, în afară de Avramescu nu am pe nimeni de meserie. Eu am pretenții nu de la copii, ci de la cei care se dau lideri în cabină”, a tunat antrenorul.

„Bolboașă, mardeiașul echipei!”

„Am tăcut din gură, dar nu se mai  poate. Vina principală e a mea că i-am tolerat. Ce rost are să mai facem contestație la acest meci? Trebuia să câștigăm în teren dacă ne dăm mari. Dacă nu se retrăgeau două echipe eram și mai jos. Nu vreau să intru în polemică referitor la conducerea clubului. Am scos prea mult din lotul acesta. A ajuns precum o lămâie, am stors tot și acum nu mai e nimic. Am spus, am vrut să aduc jucători, dar e greu în timpul campionatului. Dacă aduceau unul-doi era poate altceva. Îmi pare rău, dar facem listă cu cine mai rămâne sau nu. Dacă îi dau la Bradu sau Albota nici nu știu dacă prind echipa. Am tăcut, i-am cocoloșit, dar sunt niște nimeni, au un tupeu fantastic și o nesimțire crasă.

Supărarea e mare la ei dacă nu este unul căpitan. Nu sunt lideri, l-am pus pe Bolboașă, dar căpitanul e un mediator. El la prima scânteie sare la bătaie, e mardeiașul echipei. S-a bătut cu State, Voicu și Ivănică și culmea și-a luat-o de la toți. Rover la fel, era ultimul care trebuia să deschidă gura, pentru că a mai călcat pe bec”, a încheiat acesta.

Foto: Mihai Neacșu

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00