Jandarmii argeșeni au împărțit amenzi usturătoare pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Jandarmii argeșeni au împărțit ieri amenzi de mii de lei pentru nerespectarea măsurilor sanitare impuse de pandemia de COVID-19.

La sediul Serviciului Permise de conducere și Înmatriculări Autovehicule Argeș a fost depistat un bărbat din comuna Davidești care avea impusă măsura carantinării la domiciliu, ca urmare a sosirii acestuia din Marea Britanie. Tânărul în vârstă de 21 ani a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei, iar situația a fost comunicată D.S.P. Argeș pentru luarea măsurilor suplimentare. De asemenea, la Mioveni, un echipaj de jandarmerie a despistat un bărbat în vârstă de 31 de ani care în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri de noroc nu a purtat masca de protecție în mod corespunzător, pentru această faptă fiind sancționat cu amendă în valoare de 2500 de lei.

         Tot în cursul zilei de ieri au mai fost aplicate alte 15 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 3000 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.