În această după-amiază, jurnaliștii din Argeș au lăsat, pentru câteva ore, reportofoanele, aparatele foto și pe cele de filmat pentru a participa la prima ediție a Cupei Presei la Darts, eveniment organizat de către CS Darts Mioveni, cu sprijinul Consiliului Local și a Primăriei din localitate.

Concursul s-a desfășurat pe sistem eliminatoriu, fete și băieți, cei mai buni aruncători la țintă primind premii sub formă de echipamente sportive, cupe și diplome.

Acest concurs se pare că le-a purtat noroc reporterițelor de la televiziunile din Argeș. Primul loc a fost adjudecat de Mihaela Grigorescu (Argeș TV), urmată pe podium de Nadina Neamțu (Absolut TV) și, pe locul 3, Mariana Zaharia (Antena 3).

La băieți, Cristian Toma (Gazeta de Mioveni, ex Argesplus.ro) a câștigat, după o bătălie grea, meciul din finală cu Emil Vlaicu (7 days and nights). Pe locul 3 s-a clasat Adrian Dragomir (Absolut TV/Argesplus.ro).

La finalul competiției, toată lumea a participat la o poză de grup.

Facebook Comments
Articolul precedentAvem fotbal la Pitești, dar a murit voleiul! Echipa de senioare s-a desființat…
Articolul următorFAZA ZILEI:Lupta pentru ciolan
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here