O petrecere de pomină a avut loc, marți seara, la primitorul complex La Sac din comuna Stâlpeni. Profesorul Gabriel Bebe Pătrășcan a avut două motive să dea de băut. Pe de o parte, marți a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani. În același timp, astăzi este și onomastica sa. Peste 50 de prieteni și colaboratori de-ai săi, din toate sferele sociale și profesionale, i-au fost alături la o petrecere de la care nu au lipsit mâncarea și băutura aleasă, muzica variată și discuțiile interesante.

Ținând cont că, în ultimii ani, redacția Argesplus.ro a derulat, împreună cu echipa profesorului Bebe Pătrășcan, mai multe proiecte sociale, culturale și jurnalistice pentru o mai bună viață pentru copiii din centrele de plasament județene, îi urăm, cu această ocazie, un sincer La mulți ani!

Facebook Comments
Articolul precedentÎncepe campania “Colectează selectiv! Implică-te si tu!”
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here