Home Politic La PSD Argeș penibilul a atins cele mai înalte cote

La PSD Argeș penibilul a atins cele mai înalte cote

de Argeseanul
44 vizualizări

Ieri, ministrul liberal al Sănătății, Nelu Tătaru a efectuat o vizită de lucru la spitalul din Mioveni, unde a purtat o serie de discuții cu medicii și cu managerul unității. Vizita a avut un scop practic, ministrul de resort dorind să vadă evoluția noului spital din orașul Mioveni. Fiind o vizită cu caracter tehnic și medical, PNL Argeș nu a dorit să politizeze acest eveniment, chiar dacă ministrul este membru PNL și a sprijinit județul nostru în timpul pandemiei, prin faptul că s-a implicat în achiziționarea aparatului de testare Real Time PCR și a aparatului pentru plasmafereză. 

În schimb, pesediștii argeșeni, într-o disperare cronică de a capta atenția opiniei publice,  au fugit la Mioveni să se fotografieze cu ministrul Sănătății și să prindă câteva cadre la televiziunile naționale. Deputatul Cătălin Rădulescu, botezat de presă “Mitralieră” și-a descoperit o “prietenie” veche cu ministrul Nelu Tătaru și a dat buzna la spitalul din Mioveni, în timpul vizitei ministerale. Este uimitor că de dragul procentelor, pesediștii, prin deputatul Rădulescu, se dau colegi și prieteni cu ministrul Sănătății. Ba mai mult, pesedistul s-a lăudat prin presă că ministrul a efectuat vizita de ieri la invitația sa. Fals și penibil. Acesta este același deputat care care a spus că “ prin termoscanare se accesează toate datele personale, deci e fără acordul persoanei”. Cum ar spune latinul, quod erat demonstrandum.   

Vedeți oameni buni de ce nu au fost invitați pesediștii la semnarea contractului pentru Tronsonul 5 Pitești-Curtea de Argeș, al Autostrăzii Sibiu-Pitești! Pentru că s-ar fi lăudat că ei l-au invitat pe premierul Ludovic Orban la eveniment. Pentru că ar fi aruncat în penibil un moment de importanță istorică. Aici se vede lipsa de seriozitate a PSD Argeș și strategia ridicolă pe care o folosesc pesediștii; ei nu sunt interesați de proiectele care privesc dezvoltarea județului, ei vor doar, cu orice preț, să apară în poze.

Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00