În urmă cu câteva săptămâni, vă anunțam faptul că Lavinia Năstase a devenit consilierul de imagine al primăriței de la Ștefănești, Jenica Dumitru.

Așa cum am anticipat, Lavinia Năstase a început, aproape imediat, să își dea în stampă, criticând fără niciun fundament orice inițiativă venită din partea consilierilor. Lavinia este angajată pe un salariu de doar 3000 de lei vechi, însă nu pentru amărâtul ăla de salariu a venit ea la Ștefănești să fie mare consilier pe cultură al primăriței, după cum o să citiți în rândurile următoare.

În această seară, a avut loc ședința de consiliu local de la Ștefănești, în cadrul căreia trebuia să se discute lucruri importante despre transportul în comun din zonă, despre problemele de fond funciar, pregătirile de iarnă, ca la orice primărie. Trebuia… Lavinia Năstase a intrat ca trenul în gara Lehliu pentru a-și prezenta un fel de plan managerial, nu înainte de a le reproșa consilierilor, inclusiv celor de la PSD, colegii de partid ai Jenicăi Dumitru, că au renunțat, în urmă cu câteva săptămâni, la ideea înființării unei case de cultură orășenești, instituție unde, bineînțeles, ea trebuia să fie directoare! Consilierii au râs înfundat, gândindu-se, probabil, ,,Oare ce va mai debita hidoasa asta?”.

,,Am venit să salvez cultura și onoarea orașului Ștefănești, care stă foarte prost la aceste capitole. Din păcate, tocmai dumneavoastră, domnilor consilieri, sunteți vinovați de acest lucru!” a început Lavinia recitalul!

Apoi, după cum ne-au relatat martorii noștri, Lavinia Năstase a propus consilierilor și primăriței donarea indemnizației pe o lună, pentru ca în decembrie să se organizeze un spectacol artistic cu copii! Din cei 17 consilieri prezenți, doar doi dintre ei au acceptat să facă donații în contul asociației Laviniei Năstase, la care se vor adăuga și alte câteva zeci de milioane de lei vechi reprezentând salariul de primar al Jenicăi Dumitru. ,,Măcar atâta să faceți și voi pentru copii, să donați câteva milioane la această asociație, deoarece trebuie să se ocupe cineva și de partea de cultură din Ștefănești!” a spus, Lavinia Năstase, resemnată că domnii consilieri nu au fost prea darnici cu asociația ei!

Nu s-a oprit aici, așa că a pus în fața consilierului Adrian Manu (PSD) niște contracte de sponsorizare pentru asociația ei, consilierul cu pricina deținând o firmă importantă în Ștefănești. A insistat, a tot insistat Lavinia, până când ăla i-a aruncat contractele…

,,Hărțuire, e nesimțire asta! Sunteți în orașul Brătienilor și al Goleștilor, Zinca Golescu și-a donat averea comunității, iar dumneata, dle Manu, ești total nepăsător (râsete în sală, inclusiv ale vicelui Mihalcea, care o suportă pe cea supranumită Miss Autopsia ca pe o bubă în cur), nu îți pasă decât de profit!”  urlă Lavinia.

,,Păi, doamnă, eu nu sunt Zinca Golescu, alerg toată ziua pentru banii ăstia!” răspunde, vizibil iritat, Manu!

După ce Lavinia a părăsit încăperea, murmur în sală… ,,Cine p… mea a adus-o pe asta pe aici, frate?” e replica ironică a unui consilier, culmea, de la PSD! La ieșirea din ședință, pe scări, se puteau auzi, aproape în cor ,,Băga-mi-aș…”, ,,Să îi iau”, ,,Tu-ți dreanța dracului”… Acum, noi nu știm dacă aceste condițional-optative au fost dedicate Laviniei Năstase sau ăleia care a adus-o, nu de alta, dar marea noastră expertă în cultură nu a băgat zâzanie doar între angajații primăriei, ci chiar și între membrii PSD de pe acolo, Jenica Dumitru și cu vicele Mihalcea având o relație, în ultimele săptămâni, nu tocmai bună!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here