Home Fapt divers Lavinia Năstase, job confortabil la Primăria Ștefănești!

Lavinia Năstase, job confortabil la Primăria Ștefănești!

de Dan Badea
130 vizualizări

Lavinia Năstase, veșnica aspirantă la o funcție de manager de cultură (sau, dacă nu de cultură, măcar manager să fie, dar pe bani publici!) s-a născut într-o zodie cu noroc! Dacă la Teatrul Davila sau la Centrul Cultural Pitești nu a avut prea multe șanse să ajungă manager, probabil din cauza experienței vaste și a pregătirii minuțioase, Ștefănești, localitatea Brătienilor, i-a oferit  un post călduț!

Nu, nu a ajuns manager la casa de cultură din localitate, așa cum i se hărăzise de către mai-marii comunității, deoarece consilierii locali, niște nemernici, domnule!, ca să nu mai aibă bătăi de cap cu treaba asta, au eliminat din organigramă acest post! Cum Lavinia Năstase a vrut cu tot dinadinsul să devină ceva, a convins-o pe primărița localității, Ioana Jenica Dumitru, să se lipească de o funcție de consilier personal.

Noi ținem și la comunitatea din Ștefănești, și la buna organizare a comunității, așa că nu știm, cu exactitate, ce mama dracului ar putea-o învăța Lavinia Năstase pe primăriță!

Știm, însă, două chestii, și astea din surse demne de toată isprava: 1.Lavinia Năstase va fi remunerată cu aproximativ 3.000 de lei și 2. angajații primăriei deja vorbesc pe la colțuri că o persoană cu mari probleme, să le spunem, de integrare, le va face zile fripte!

Vom reveni!

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00