Eterna aspirantă la o funcție de manager de cultură în județ, Lavinia Năstase, a provocat un nou scandal, de data aceasta luându-se la ceartă cu mama uneia dintre colegele de grădiniță ale fiicei ei.

Tot scandalul a pornit, spun sursele noastre, după ce Lavinia Năstase ar fi reproșat celorlalți părinți care au copiii la Grădinița Căsuța Poveștilor din Pitești că nu ar fi ales cu prea multă atenție tortul pentru sfârșitul anului școlar. Reproșurile Laviniei au iritat-o la culme pe mama unei fetițe, cea cunoscută prin urbe ca Miss Autopsia fiind cât pe ce să își ia un pumn în mufă.

Într-un final, Lavinia s-a potolit, însă i-a promis respectivei mame că va posta pe Facebook un filmuleț cu fiica acesteia de câțiva anișori, care s-ar fi bâlbâit când recita o poezie la serbarea de sfârșit de an.

În urmă cu câteva săptămâni, Miss Autopsia a agresat-o fizic pe șefa Centrului Cultural Pitești, Lavinia Năstase având nu mai puțin de 20 de plângeri pe la secțiile de poliție piteștene, din cauza comportamentului său.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here