Sătui de nedreptățile Guvernului PSD-ALDE, mii de oameni  din întreaga țară s-au solidarizat cu membrii PNL  care au decis să organizeze mitinguri la care a fost supusă atenției Moțiunea de cenzură, depusă în Parlament. Probabil, moțiunea nu va fi suficientă pentru a demite Guvernul, dar sprijinul extrem de important al oamenilor care s-au alăturat inițiativei noastre, pentru noi liberalii, este semnificativ. Liberalii argeşeni au susţinut ieri în stradă, mitingurile începute de Automobile Dacia Renault şi Moţiunea de Cenzură cu peste 1.000 de participanţi.

PNL e conștient că, împreună avem forță, iar ei, guvernanții, nu ne pot ignora la nesfârșit. Știm sigur că trebuie să ne ridicăm, pentru că ţara are nevoie de noi,  nu pentru că vrem să ajungem la putere. Am crezut că cei de la putere au minima decență și am apelat la inteligența lor, pentru a evita aceste proteste, dar nu știm dacă aceasta le lipsește sau nepăsarea este mult mai puternică.

Domnule Dragnea, cu cât insistaţi să atacaţi independenţa Justiţiei, cu atât îi veţi convinge pe tot mai mulţi că, în realitate, urmăriţi doar închiderea propriilor dosare penale, iar demersul dumneavoastă va fi sortit eşecului. Ideea că PSD realizează o presupusă „reformă în Justiţie” este echivalentă cu un nonsens, e ca şi cum hoţii strigă hoţii!”.

PNL cere parlamentarilor să fie “oameni liberi” şi să nu fie complici la dezastrul pe care coaliţia de guvernare îl va provoca.

“Poate pe dumneavoastră, domnule Dragnea, domnule Tudose, vă umflă râsul în sinea voastră, gândindu-vă la ce potlogărie faceţi. Dar pe români îi umflă plânsul când se uită în buzunar şi constată că toate preţurile cresc, ratele la fel, salariile scad sau, în cel mai fericit caz, rămân aceleaşi, contribuţia la Pilonul 2 de pensii scade, iar impozitele şi taxele cresc”, a declarat preşedintele PNL Filiala Argeş, Adrian Ghe. Miuţescu.

PNL vă cere să fim uniți! Pentru că împreună putem decide soarta României!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here