Home Politic Liberalii din Curtea de Argeș au lansat ediția a II-a a proiectului de bugetare participativă

Liberalii din Curtea de Argeș au lansat ediția a II-a a proiectului de bugetare participativă

de Dan Badea
171 vizualizări

Ca și anul trecut, au continuat buna practică și s-au consultat cu cetățenii tocmai pentru a înțelege mai bine nevoile orașului. În urma dezbaterilor, PNL Curtea de Argeș a pregătit câteva propuneri de proiecte pe teme de interes local.

Pentru promovarea sportului și agrementului, colegii noștri au propus: pistă biciclete, amenajare teren antrenament fotbal, teren de baschet. În vederea amenajării unor locuri de joacă pentru copii, un proiect prevede dispozitive de cățărat și instrumente muzicale. În privința siguranței publice, iluminatul în cartiere necesită o atenție deosebită și din punct de vedere al infrastructurii, prin bugetarea participativă a fost propusă parcare pentru biciclete și parcare în piața Posada.

“În total, echipa noastră a depus 9 proiecte, după ce ne-am consultat cu foarte mulți oameni. De asemenea, susținem și alte proiecte de interes venite din partea cetățenilor pentru că bugetarea participativă este cu și despre cetățeni și implicarea lor în proiectele administrației locale. Proiectul selectat anul trecut, a fost mini-teren de baschet în cartierul Progresul, a cărui realizare a fost proiectată pentru trimestrele III, IV ale acestui an”, a declarat președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00