Home Prima Pagina Locuitorii complexului Montan Star, nemulțumiți din cauza… tancurilor (VIDEO)

Locuitorii complexului Montan Star, nemulțumiți din cauza… tancurilor (VIDEO)

de Dan Badea
62 vizualizări

Un cititor al site-ului Argesplus.ro ne-a sesizat că locuitorii din complexul rezidențial piteștean Montan Star au parte de zgomot și praf, din cauza exercițiilor militare care se fac aproape zilnic pe tancodromul din apropiere. Acum, fie vorba între noi, nu știm dacă să dăm vina pe unitatea militară de tancuri de acolo, care îi deranjează pe piteștenii care s-au mutat din cartierele ceaușiste la ,,rezidențial” sau pe firma care a ales să construiască blocuri și case la doar câțiva metri de una dintre cele mai mari unități de tancuri din România.

Nemulțumiri de genul au apărut și printre locatarii care și-au construit vile lângă… Aeroportul Băneasa, într-un final autoritățile fiind nevoite să mute grosul traficului aerian pe Otopeni, pentru a nu-i deranja prea mult pe domnii care și-au construit conace la capătul pistei.

Iată ce ne scrie cititorul nostru:

,,Întreb și eu dacă e normal… Ăștia fac antrenamente cu tancuri la mai puțin de 100 de metri de zona locuită. Nu mai zic de ce zgomot infernal fac. Acum e iarnă, însă vara se umple tot cartierul de praf din cauza lor. Este o bază militară care nu are nici cel puțin gard!”.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00