Compartimentul de Relații cu Publicul, din cadrul Primăriei Municipiului Pitești a emis zilele acestea comunicatul de presă prin care în informează pe cetățeni că sâmbăta aceasta, lângă Sala Sporturilor Pitești va avea loc o competiție sportivă care îi va aduce în prim plan pe cei mai mult de 200 de copii din cadrul a 15 cluburi din țară.

  Sâmbătă, 19 mai, de la ora 10,00, la Sala de Atletică Grea, situată în imediata apropiere a Sălii Sporturilor, va avea loc o nouă ediţie a Memorialului Emilian Bălănescu.

Competiţia se desfăşoară în memoria celui care a pus bazele luptelor în Piteşti. Acest sport este unul de mare tradiţie în oraşul nostru, Piteştiul având de-a lungul timpului campioni naţionali, europeni şi mondiali.

În acest moment, luptele greco-romane şi libere sunt într-o ascensiune graţie muncii depuse de colectivul tehnic din care fac parte antrenorii Ovidiu Croitor, Cătălin Miron şi Vasile Pavelescu. La această întrecere şi-au anunţat participarea peste 200 de copii de la 15 cluburi din ţară. Antrenorul Ovidiu Croitor îşi doreşte o comportare cât mai bună a luptătorilor piteşteni şi o clasare pe prima treaptă a podiumului.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here