MAI MULTE AUTOBUZE, PENTRU ASIGURAREA TRANSPORTULUI ELEVILOR DIN PITEȘTI

Primăria Municipiului Pitești informează:

Pentru asigurarea transportului elevilor, odată cu reluarea cursurilor în unităţile de învăţământ, S.C. Publitrans 2000 S.A. a mărit numărul autobuzelor ce asigură acest serviciu.

Astfel, capacitatea de transport a fost suplimentată cu 7 autobuze pe liniile 2, 2B, 13, 13B, 8, 19.

Gradul de încărcare al autobuzelor este monitorizat permanent şi sunt luate măsuri pentru asigurarea capacităţii de transport în contextul pandemiei de COVID-19. S.C.

Publitrans 2000 S.A. recomandă călătorilor să evite aglomeraţia şi să aştepte următorul autobuz, pentru a nu pune în pericol sănătatea lor sau a celorlalţi cetățeni. De asemenea, aceștia sunt rugați să respecte regulile impuse, atât la urcare în autobuz, cât şi în timpul călătoriei.

Reamintim că elevii din învăţământul preuniversitar acreditat/autorizat beneficiază de abonamente lunare gratuite, care se eliberează la toate cele 18 puncte de vânzare bilete şi abonamente din municipiul Piteşti, existente în staţiile de autobuz.

Abonamentele gratuite sunt valabile pe toate liniile de transport din municipiul Piteşti, iar elevii beneficiază de acestea pe tot parcursul anului calendaristic (inclusiv în vacanţele şcolare).

Eliberarea abonamentelor elevilor se face în baza carnetului de elev emis de unitatea de învăţământ, vizat prin ştampilă pentru anul în curs, copie şi original.

Totodată, în baza H.C.L. nr. 178/24.11.2016, modificată şi completată prin H.C.L. nr. 400/14.12.2020, abonamentele pentru elevi se pot elibera şi la sediul unităţilor de învăţământ preuniversitar acreditate/autorizate, în baza unei convenţii încheiate între acestea şi S.C. Publitrans 2000 S.A.

La această dată, unităţile de învăţământ care au încheiat convenţii în acest sens sunt:• Colegiul Național „Zinca Golescu”;• Colegiul Național „I.C. Brătianu”;• Școala Gimnazială „Traian”;• Școala Gimnazială „Matei Basarab”;• Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân”

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Otilia Bercaru

1 decembrie, 1987, pasionată de scris, explorări urbane, vlogging, fotografie, călătorii, filme și multe altele. Îmi place să învăț aproape în permanență lucruri noi considerând că este timp mereu pentru a învăța ceva indiferent câți ani aș avea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.