Unul dintre cei mai prolifici raperi din România, Mark1one, și-a lansat, în urmă cu două zile, videoclipul piesei ,,Gura bate curu’ ”, piesă compusă, mixată și cântată alături de Lazy, un artist talentat, cu perspective promițătoare în branșa acestui gen muzical.

La realizarea acestui videoclip, filmat la Câmpina pe parcursul unui weekend, au participat câteva zeci de persoane, de la actori profesioniști la specialiști în producția video. Un making of al acestui videoclip va fi prezentat de Super TV în următoarele zile, o echipă a acestui post participând la filmări.

Facebook Comments
Articolul precedentLegile Justiţiei modificate de PSD-ALDE ajung la Comisia de la Veneţia !
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here