Matteo Cons Trade este o companie cu capital privat românesc ce activează pe piața echipamentelor individuale de muncă începând cu anul 2014.  Investițiile permanente în dezvoltare, atitudinea față de client, profesionalismul și pregătirea continuă au situat firma,  la sfârșitul anului trecut, în topul celor mai performante companii din domeniu. De asemenea compania derulează cercetări și participă la o serie de proiecte în vederea dezvoltării constante a sectorului  industrial, pentru a contribui la nevoile permanente ale clienților.

Firma caută în permanență să devolte tehnologii și produse noi cu un impact sporit asupra siguranței lucrătorilor din diferite sectoare de activitate industrială. În acest sens are o secție de producție a echipamentelor precum și posibilitate proprie de personaizare prin servicii de serigrafie și broderie computerizată.

Managerul societății, George Alexandrescu, mărturisește că începutul în acest business nu a fost deloc ușor, dar prin muncă și perseverență a reușit să devină unul dintre cei mai importanți jucători din domeniu.

Pentru relații suplimentare, puteți contacta firma la numărul de telefon 0743.063.409 sau la punctul nostru de lucru, de pe drumul național 65B, numărul 465.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here