Home Fapt divers Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, vine la Pitești

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, vine la Pitești

de Argeseanul
53 vizualizări

Potrivit informațiilor din comunicatul primit de la Biroul de Presă al Consiliului Județean Argeș, „Vineri, 1 iunie 2018, ministrul Sănătății, Sorina Pintea participă la conferința națională medicală organizată de Consiliul Județean Argeș.

Începând cu ora 09.00, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, împreună cu președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, vor efectua o vizită la Spitalul de Pediatrie Pitești, cu ocazia punerii în funcțiune a aparatului de înaltă performanță CT (Computer Tomograf) și a inaugurării Secției de Recuperare, secție ce a fost renovată în întregime.

Lucrările conferinței naționale medicale, ce încep la ora 10.00, au loc în Sala Mare a Consiliului Județean Argeș. În cadrul conferinței se abordează două teme de interes național:

  1. ”REFORMA ÎN REZIDENȚIATUL DIN ROMÂNIA” – raportor – Conf. Univ. Dr. Corneliu Florin Buicu – Președintele Comisiei pentru Sănătate și Familie din Camera Deputaților.
  2. ”Un copil sănătos este un copil educat – EDUCAȚIE PENTRU SĂNĂTATE” – raportor – Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila – Președintele Societății Române de Microbiologie și reprezentantul regional al Europei în cadrul Comitetului Executiv al Organizației Mondiale a Sănătății.”.
Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00