Home Politic Miting de solidaritate cu Nicolescu, la PSD Argeş!

Miting de solidaritate cu Nicolescu, la PSD Argeş!

de Dan Badea
36 vizualizări

Peste 300 de membri şi simpatizanţi ai PSD Argeş, mulţi dintre ei nume grele ale partidului, au participat în această după-amiază la un miting de solidaritate, în curtea sediului organizaţiei judeţene de pe bulevardul Republicii din Piteşti. Sediul a fost „decorat” cu banere, pe care se putea citi „Nicolescu judecat în libertate!” şi „Democraţie şi libertate”. Mitingul a fost o acţiune de solidaritate faţă de Constantin Nicolescu, preşedintele PSD Argeş şi al Consiliului Judeţean, căruia i s-a dat mandat de arestare joia trecută, sub acuzaţia de luare de mită. În acest moment, Nicolescu se află în recuperare post-operatorie, la Spitalul Floreasca din Capitală. Participanţii la acest miting au purtat banderole tricolore, făcând un apel de unitate pentru toţi românii.
Iniţial, PSD anunţase că va picheta sediile PDL din ţară. Ulterior, printr-un comunicat de presă, partidul a anunţat un liniştit miting de solidaritate la propriile sedii, delimitându-se de posibile acte de violenţă la sediile democrat-liberale.
„Facem un miting limiştit, în care să ne exprimăm solidaritatea cu domnul Nicolescu şi, în acelaşi timp, să tragem un semnal de alarmă cu privire la pericolul în care se găseşte societatea românească. Îmi e frică de faptul că ceea ce i se întâmplă domnului Nicolescu este doar un început în ceea ce priveşte actele de vendetă politică,” a declarat Cornel Ionică, viceprimarul Piteştiului, şi el membru social-democrat. În jurul orei 15:00, la sediul PSD Argeş au ajuns liderii de la nivel naţional ai partidului.

Facebook Comentarii

8 comentarii

Mu!e partidelor 3 februarie 2011 - 13:06

Asta e . Mai cade cate 1 hot , 1 data al 5 ani . Peste 5000 de ani nu vor mai exista corupti.

Răspunde
mircea diaconu 4 februarie 2011 - 09:58

sa va duce-ti dupa Nicolescu….cu psd-ul vostru cu tot!

Răspunde
marian anghel 4 februarie 2011 - 10:17

Nicolescu un betivan notoriu!!!….

Răspunde

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00