În cadrul conferinței de presă desfășurată la sediul PNL, filiala Argeș, consilierul liberal, Narcis Sofianu, a adus în discuție un subiect recent care a cam devenit viral și anume că primarul Municipiului Pitești, Cornel Ionică, a fost descoperit de către A.N.I. ca fiind incompatibil cu ocuparea funcției pe care o deține în momentul de față și totodată cu faptul că ar încerca să inducă în eroare invocând motivul „conflictului de interes”.

„Este posibil ca, ținând cont de colegialitatea de partid pe care o are cu domnul prefect să constituie un avantaj pentru dumnealui. Sperăm, totuși, ca domnul prefect să întocmească în mod corect actul de eliberare din funcție a primarului Ionică, eliminând agățarea acestuia de eventualele „erori procedurale”.

Pe această cale, grupul PNL al Consiliului Local solicită demisionarea dumnealui din funcție și vrem și ca atenția funcționarilor publici să nu fie influențată de alte conflicte.

Totodată, ne dorim să intrăm în normalitate în ceea ce privește comunicarea noastră cu cetățenii iar temele proiectelor de hotărâre să fie discutate în ședințe și cu noi.”, a precizat consilierul liberal.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here