Consilierul local Narcis Sofianu (PNL), posibil candidat din partea formațiunii pentru fotoliul de primar al Piteștiului, și-a arătat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, indignarea cu privință la casele de pariuri și cazinouri care, pur și simplu, au invadat peste un sfert dintre spațiile comerciale ale orașului.

,,Mergem pe Exercițiu și o să vedeți că unul din 4 spații este ocupat cu așa ceva. Mai grav, multe săli de jocuri de noroc se află în zona unităților școlare (…), trebuie să facem ceva, să organizăm o consultare cu cetățenii, să facem chiar centre de consiliere pentru oamenii, în special cei tineri, dependenți de aceste jocuri, consider că s-a ajuns prea departe. O soluție ar fi crearea unor zone de distracție deschise 24/24, dar la marginea orașului, așa cum se întâmplă peste tot în țările civilizate” spune Sofianu.

Urmăriți, mai jos, întreaga declarație a politicianului:

Facebook Comments
Articolul precedentDaimler a inaugurat producția cutiilor de viteze automate cu opt trepte cu dublu ambreiaj în România
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here