La sediul Casei de Pensii Argeș s-a afisat  repartitia biletelor de tratament balnear  pentru seria 12, datele de plecare fiind  in perioada 27 – 30 august 2017.

Aceasta poate fi consultata si pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro.


Au fost alocate automat in baza cererilor inregistrate, 440 de bilete de tratament in urmatoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Saturn, Slanic Moldova, Slanic Prahova, Targu Ocna, Techirghiol, Tusnad si Vatra Dornei.

 

Au ramas bilete nealocate  in urmatoarele statiuni:  Baltatesti – 4 bilete, Lacu Sarat – 4 bilete, Moneasa – 8 bilete, Tusnad – 2 bilete si Slanic Prahova – 2 bilete.

 

Eliberarea biletelor se va face in perioada 8 august – 18 august  conform planificarii care va fi anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

 

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iulie 2017  (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here